Madkundskab
0   6

Madkundskabspuljen er åben

Danmarks skoler kan nu søge del i Madkundskabspuljen på 250.000 kroner. Puljen kan søges til både små og store projekter i madkundskab.

Vil du have en kok ud og undervise i at sylte? På udflugt til det lokale slagteri? Eller plante et urtebed i skolens baghave?

Der er frit valg med hensyn til, hvilken ide, man ønsker at sende af sted med sin ansøgning, så længe den styrker undervisningen i madkundskab på skolen, forklarer projektleder i Madkamp Emma Ter-Boch i en pressemeddelelse:

»Så længe det er ideer, der viser madkundskabs enorme potentiale inden for sanselighed og innovation, så er puljen åben. Vi vil helst støtte de store tiltag, der involverer andre, for eksempel den lokale mejerist, landmand eller naboskole«, understreger hun.

Det støtter puljen: 

- Udstilling og debat om madkundskab gennem tiderne lavet af eleverne.

- Kompetenceudviklingsforløb for lærere.

- Netværksmøder med fokus på madkundskab.

- Middage hvor eleverne laver mad sammen med familien.

- Madkundskabskonkurrencer hvor skoler/klasser dyster mod hinanden.

- En krydderurte- eller køkkenhave på skolen

 

Puljen er dog også åben for mindre projekter som for eksempel indkøb af krydderier til skolekøkkenet eller transport til lokale landbrug.

Artiklen fortsætter under banneret

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af projektet, projektets mål og budget og skal sendes til: madkamp@madkulturen.dk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
730 andre er allerede tilmeldt