Lærer til lærer
0   7

Lærerstuderende søger interviewpersoner inden for faget idræt

Jeg søger interviewpersoner til mit bachelorprojekt

Hej  Mit navn er Mathias Østergaard Nielsen, og jeg er lærerstuderende på UCSYD Esbjerg på mit sidste år af uddannelsen. I forbindelse med min empiriindsamling til mit bachelorprojekt, søger jeg 4 interviewpersoner til et online interview inden for fagområdet idræt. Min tidligere aftale blev desværre aflyst, så jeg leder med lys og lygte og håber i herinde kan hjælpe. Jeg har følgende kriterier for valg af interviewpersoner.

 *  At du er uddannet folkeskolelærer, og er uddannet i linjefaget idræt.                                            * At du har undervist i udskolingen i faget idræt før reformen som indtrådte i 2014.                      * At du efter reformens indførsel, har haft en 9. klasse til eksamen.

Hvis du kun kan sætte flueben ved 2 ud af de 3 kriterier har et evt også  interesse. Hvis i synes det lyder spændende, så kontakt mig over min mail. mathias-l@live.dk, eller skriv/ring til nummeret 42799650. Så vil jeg sende jeg et introbrev, og kontakte jer med henblik på planlægning og evt spørgsmål. Alt indsamlet empiri på baggrund af interviews vil være anonymt

Jeg håber jeg hører fra jer, og hvis i har opfølgende spørgsmål så kontakt mig gerne.

Artiklen fortsætter under banneret

De bedste hilsner. En håbefuld lærerstuderende, og en mulig fremtidig kollega  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.174 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt