Debat
0   1

Undersøgelse om læremidler i billedkunst som valgfag

Deltag i undersøgelse om læremidler i billedkunst som valgfag – det tager kun 5 minutter

I et nyt forskningsprojekt ’Praksiscirkler’ undersøger vi i Center for Skole og Læring - Professionshøjskolen Absalon - brugen af læremidler i de praktiske fag. Vi vil gerne høre om dine erfaringer med læremidler. Projektet ’Praksiscirkler’ er støttet af Nordea-fonden og handler om at øge praksisfaglighed i folkeskolen ved at udvikle samarbejdsmodeller og læremidler der fremmer interessen og samarbejdet mellem erhvervsskolerne og folkeskolen. Vi håber derfor at du vil deltage i vores undersøgelse som tager ca. 5 minutter at besvare.  Din deltagelse er anonym. For yderligere info kontakt Malis Ravn mrav@pha.dk eller Helle Helsinghoff hhel@pha.dk

Deltag i undersøgelsen ved at trykke her

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.666 andre er allerede tilmeldt