Debat
0   2

Husk nu at stemme - meget gerne på Kjell Nilsson

Brug dine 18 stemmer! Stem på manden med hjertet.

Stem på Kjell Nilsson til hovedstyrelsesvalget i Danmarks Lærerforening

Når du skal sætte dine stemmer ved en kandidat til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse, anbefaler vi, at du sætter dem ved Kjell Nilsson.

Artiklen fortsætter under banneret

Kjell Nilsson er en “erfaren herre” i vores fagforening. Han kan skrive TR på den Classenske Legatskole på Cv’et, han har talt lærernes sag som bestyrelsesmedlem i Københavns Lærerforening i de sidste 7,5 år og i de seneste 4 år har han også været en god, faglig og kritisk stemme i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

Selvom Kjell har en stor erfaring med det fagpolitiske arbejde, er han først og fremmest ”lærer af hjertet”. Kjell taler medlemmernes sag på mange politiske niveauer, og særligt er han optaget af vores arbejdstid og han er ikke bange for at bruge sin stemme til at fortælle når “nok er nok”. Han stemte som den eneste i hovedstyrelsen “nej” til OK18. 

Selvom resultatet blev noget andet, har han været utrættelig i forhold til at kæmpe vores kamp for en central ressourcebindende arbejdstidsaftale bl.a. igennem DLF’s overenskomstudvalg.

Kjell er et stort aktiv for DLF’s medlemmer i forhold til samarbejdet på tværs af fagforbund. Kjell har et meget stort netværk i mange forskellige fagforeninger og han ikke er bange for at trække på dette netværk, når det byder sig nødvendigt.

Vi håber, at ovenstående vil få dig til både at stemme på Kjell, men også anbefale ham til dine kollegaer.

Vi har brug for Kjell i DLF’s hovedstyrelse.

Rigtig godt valg.

Janne Riise Hansen og Thomas Roy Larsen, København Lærerforenings bestyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ