Den Europæiske Sprogdag: Introduktionskursus til det flersprogede escape game Explora Linguae

Tirsdag d. 27. september 2022 fra kl. 15.00 til 16.30 - Institut français du Danemark

Tirsdag d. 27. september 2022 fra kl. 15.00 til 16.30 - Institut français du Danemark

https://institutfrancais.dk/da/arrangementer/kurser-fransklaerere-i-danmark-perioden-august-2022-til-januar-2023

Explora Linguae er et spil, der har til hensigt at øge elevernes bevidsthed om flersprogethed gennem et møde med 6 lande og deres nationale sprog: Tyskland, Spanien, Frankrig, Grækenland, Island, Italien og Spanien.

Spillet er udviklet af Institut français du Danemark i samarbejde med de franske institutter i Estland, Finland, Norge og Sverige. Til fransklærerne medfølger der undervisningsmateriale til to ekstra undervisningslektioner.

Kursets formål er at introducere spillets forløb og indhold, samt hvordan det konkret spilles i fransktimen.

Gratis deltagelse.

Tilmelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrCaHV40AEI4UAYQCbikvm9ypaEG2cNx5BCrj6RbYOOtOw6w/viewform

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Powered by Labrador CMS