Konference: Læselyst og Læserum

Onsdag den 31. maj kl. 10.00-15.15 på Kolding Bibliotek, Slotssøvejen 4, 6000 Kolding

Kom med til et brag af en konferencedag for alle med interesse i læselyst, indretning af læserum og nye perspektiver på børns læsning.

Til konferencen kan du møde børn, designere, forskere, bibliotekarer og PLC-medarbejdere bag projektet Læselyst og læserum – et projekt, hvor kunstnere og designere med udgangspunkt i børnenes perspektiv har skabt 10 prototyper, der giver et bud på, hvordan indretning af læserum kan nytænkes.

Bag prototyperne står designere og kunstnere som En hemmelig klub, Alba Nowik Production, Rune Fjord og Hans Asmussen, Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi og designstuderende fra Designskolen Kolding.

Programmet byder blandt andet på - Oplæg ved rektor for Designskolen Kolding, Lene Tanggard - Oplæg ved lektor og ph.d. Stine Reinholdt Hansen - Oplæg ved forskere Eva Knutz og Thomas Markussen, Syddansk Universitet - Hands on – se og afprøv de 10 prototyper og snak med de involverede børn - Samtalesalon med projektdeltagere fra PLC’er og biblioteker

Dagen modereres af Lisbeth Vestergaard, der er selvstændig bibliotekskonsulent. Der udleveres et trykt inspirationskatalog med erfaringer fra projektet til alle deltagere.

Konferencen er for alle PLC-medarbejdere, bibliotekarer og andre med interesse i børns læselyst og indretning af læserum og er en blanding af oplæg, samtalesalon og hands on.

Link til tilmelding https://koldingbib.dk/arrangementer/workshop/konference-laeselyst-og-laeserum

Pris: 500 kr. inkl. forplejning. (Beløbet opkræves efterfølgende via EAN-faktura.) Tilmeldingsfrist: Onsdag den 17. maj 2023, hvorefter tilmeldingen er bindende. Med morgenbrød og registrering fra kl. 9-10.

Om projekt Læselyst og læserum Projekt Læselyst og læserum er et samarbejde mellem Koldingbibliotekerne, Designskolen Kolding, Syddansk Universitet, Pædagogisk Center og 6 PLC’er i Kolding Kommune. Projektet er 2-årigt og støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Læs mere om projekt Læselyst og læserum https://koldingbib.dk/node/4524

For flere informationer Kontakt projektleder Marion Tirsgaard, Koldingbibliotekerne, tlf. 2477 6552 / matir@kolding.dk

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Powered by Labrador CMS