Debat

Træk piben ind

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Man bliver så træt af konstant at kunne følge Vagn Madsens mere eller mindre udokumenterede sure opstød imod vores udmærkede folkeskolelov og vores undervisningsmi-nister.

Godt nok er jeg ikke så gammel, at jeg kan ytre mig om de praktiske omstændigheder under tidligere ministre og love, men jeg har læst på min lektie og vil vove den påstand, at aldrig har vi, som kommende eller erfarne lærere, haft så store muligheder i vores arbejde som nu.

Men vælger man at tolke såvel loven som ministerens ord ud fra egen uvilje til udvikling, og vælger man for enhver pris at forblive i den totale mistolkning af lovens budskab, så kan selv en så dygtig undervisningsminister som Mar-grethe Vestager ikke stille noget op.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kære Vagn Madsen, træk nu piben lidt ind og åbn dine øjne. Vi er i 2001, og det er ud fra den tid, loven og ministeren skal tolkes, ikke ud fra et skole- og børnesyn, der tilhørte skolen i 1960. Realskolen er skiftet ud med skoler, der vil og kan bruge tid på at reflektere over blandt andet børnenes egne krav til skolen.

Det, der slider mest på lærerne, er at skulle slås med folk som dig, der nægter at se tidens udvikling i øjnene og i frustration over det arbejde, der ligger i at skulle udvikle sig, prøver at undslå sig ved at beskylde minister, lov og unge lærere for at være uduelige og totalt urealistiske.

Thomas Flindt

Svendborg