DLF's hovedstyrelse
0   59

Astrid Schjødt Pedersen fylder 70 år

Hun har et kreativt billedsprog, er en farverig person - og 16. juli fylder Astrid Schjødt Pedersen 70 år.

Astrid Schjødt Pedersen var medlem af DLF's hovedstyrelse fra 1996 og frem til udgangen af 2010, hvor hun måtte forlade arbejdet af helbredsmæssige årsager. Det gjorde hun med en hilsen, hvor hun skrev, at der er hårdt brug for vedholdenhed, kreativitet og humør i det fagpolitiske arbejde fremover. Samme ord passer godt på Astrid, der både er vedholdende og kan digte på jysk samt føre sig frem med stor hat og selvskrevne lejlighedssange.

Artiklen fortsætter under banneret

Hun tog lærereksamen fra Jelling Seminarium i 1969, har blandt andet arbejdet med elever med indlæringsvanskeligheder, og i 1990 blev hun formand for Nordsalling Lærerkreds, der to år senere blev til Skiveegnens Lærerforening, hvor hun blev næstformand. Det faglige arbejde har altid fyldt meget.

Hun var formand for DLF's udviklingsudvalg i 1999 og fik en plads i forretningsudvalget. I 2002 blev hun formand for organisationsudvalget og var dermed stadig forretningsudvalgsmedlem. Astrid Schjødt Pedersen har beskæftiget sig meget med rekruttering af lærere og arbejdsmiljø.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ