Uskolet
0   178

Nogle børn klarer sig bedre end andre børn

Der er forskel på, hvor godt børn klarer sig i skolen. Det fremgår af …

jamen altså, virkelig mange undersøgelser. Flere af dem når frem til, at det kan være udslagsgivende, om man er dreng eller pige. Mange viser, at den enkelte elevs sociale og kulturelle baggrund spiller en rolle. Anbragte børn eller elever, der bruger tabletcomputere, klarer sig åbenbart også dårligere. Eller hvis de har mange vikarer.

Så er der også undersøgelser, der når frem til, at det har betydning, hvor i landet skolen ligger. Og om den er stor eller lille. Alt i alt ser det ikke alt for godt ud, hvis man er en dreng med anden etnisk baggrund, eventuelt med en diagnose, opvokset i dårligt indeklima hos traumatiserede forældre med usikre danskkundskaber. Men også her er der undtagelser.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ