Anmeldelse Geografi
0   210

Landskaber i Danmark

Landskaber i Danmark

Fakta


Titel
Landskaber i Danmark

Forfatter
Jens Peter Møller, Mogens Lerbech Jensen

Pris
173,75 kroner

Sider
48 sider

Serie
Ind i geografien

Type
Bog

Forlag
Alinea

Nogle gange glemmer man, hvor varieret vores land faktisk er - rent geografisk. "Landskaber i Danmark" præsenterer ti vidt forskellige slags landskaber i vort lille kongerige.

Artiklen fortsætter under banneret

Alle landskaberne bliver grundigt og godt fremstillet. Det hele foregår i et sprog, der er passende til målgruppen i folkeskolen. Og bogen eksemplificerer på superb måde, hvor i landet man finder de udvalgte landskaber.

Efter hvert kapitel er der tilhørende opgaver, som alle kan besvares ud fra den læste tekst. Opgavernes sværhedsgrad varierer, og eleverne har mulighed for efterfølgende at fordybe sig yderligere i de medfølgende kort, som er superflotte og meget detaljerede. Og så skal det nævnes, at billederne næsten er som postkort sine steder.

Sidst, men ikke mindst, skal ordforklaringen bag i bogen fremhæves. Det er tit, at man mangler en sådan i hverdagen. For en 7.-9.-klasse-elev er den simpelthen guld værd i sparet tid. Den er desuden let forståelig og letlæselig. Et herligt værktøj.

Alt i alt et solidt stykke faglitteratur til overbygningen. Pædagogisk helt i top.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.645 andre er allerede tilmeldt