Debat

Anders Balle om regeringsindgrebet

Hvad mener manden egentlig?

Offentliggjort Sidst opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Under erhverssektionen i gårsdagens Politiken citeres skoleledernes formand, Anders Balle, for at mene/udtale følgende; her gengivet fuldstændig ordret fra artiklen:

Anders Balle tror ikke, at et eventuelt regeringsindgreb har været planlagt eller ønsket fra begyndelsen.

Men at KL og regeringen har lagt en hemmelig en plan for, hvordan den nye arbejdstidsaftale kan gennemføres - i sidste instans med et indgreb fra regeringen - er han ikke i tvivl om.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

»Det er helt åbenlyst, at det er en aftale, KL og regeringen har lavet på forhånd. De lavede en rapport i august, som ikke måtte offentliggøres, og som Danmarks Lærerforening ikke kunne få aktindsigt i. Så det er klart, at der har ligget en aftale allerede da«, fastslår Anders Balle.

http://politiken.dk/erhverv/ECE1933393/formand-undsiger-kritisk-skoleleder/

- Ergo tror han een ting, men er ikke i tvivl om, at det modsatte er tilfældet, det er tværtom 'åbenlyst' og 'klart'.

Jeg er forvirret. Et planlagt regeringsindgreb er blevet afvist af KL og Corydon som værende den rene konspirationsteori. Bakker skoleledernes formand op om den afvisning, eller er han overbevist om det modsatte?