Debat
0   140

Lærere i aktion for afviste asylansøgere

En del af DLF's medlemmer har udtrykt bekymring over den skæbne, som er blevet nogle hundrede afviste asylansøgere til del. Valget i november 2007 bragte ikke den løsning på problemet, som man en overgang syntes, at man kunne skimte. Uden på nogen måde at ville gå ind i partipolitik forsøger flere forskellige faggrupper, heriblandt lærere, at fastholde problemet i fokus ved indsamling af underskrifter på et: Åbent brev til medlemmerne af Folketinget fra lærere i Danmark: www.laerereforasyl.underskrifter.dk

Vi forestiller os underskriftindsamlingen afsluttet medio april.

Artiklen fortsætter under banneret

På gruppens vegne:


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen