Uskolet

Klam lærer ind i røglugtesag: Hvad bliver det næste?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En ny undersøgelse, der viser, at 72 procent af danskerne finder det upassende, at lærere, pædagoger og andre, der arbejder med børn, lugter af tobaksrøg, har affødt heftig diskussion. »Det er jo ren fascisme«, skriver Bodil Nielsen på flere sociale medier. »Hvad bliver det næste? At vi ikke må være tykke? At vi ikke må lugte af ost eller sved?« Bodil Nielsen understreger, at hun aldrig selv har røget en cigaret, at hun hver dag går tidligt i seng, cykler på arbejde, spiser vegetarisk, drikker urtete med soyamælk, vasker tøj ved 30 grader og mediterer 20 minutter dagligt. 72 procent af en gruppe adspurgte kolleger betegner Bodil Nielsen som »klam«.

 

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.