Debat
0   153

Hvor plat kan det blive?

Til Anders Bondo Christensen: Månedens Skole. Hvor plat kan det blive? Du skulle holde dig for god til på vores vegne at promovere Bertel Haarders mediestunt. Alene det faktum, at Niels Egelund omtaler Månedens Skole-konkurrencen med begejstring, burde få dig til at holde dig langt væk.

Svar

Lad mig én gang til understrege, at der ikke er tale om en konkurrence. Der er ikke tale om, at vi en gang om måneden skal udpege den bedste skole. Der er tale om, at vi løbende vil fortælle om en indsats, der ydes på ganske almindelige folkeskoler overalt i landet. Jeg forsøger konsekvent at fortælle om den store og engagerede indsats, lærere, børnehaveklasseledere og skoleledere yder hver eneste dag i folkeskolen. Med Månedens Skole får vi en mulighed for at fortælle den historie. Lærerne og folkeskolen har fået mange urimelige tæsk i de seneste år, men skal det få os selv til at bukke hovedet?

Artiklen fortsætter under banneret

Vi er i fuld gang med at forberede overenskomstforhandlingerne. Vi skal fortsat kæmpe for en bedre økonomi til skolerne. Vi skal fortsat arbejde for en anden retning i skolepolitikken, men det er ikke i modstrid med at fortælle, at medlemmerne på skolerne yder en formidabel indsats - tværtimod. Send 1.000 eksempler ind på alt det, der sker ude i skolens hverdag, og lad os på den måde være med til at løfte respekten for vores arbejde.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ