Debat

Glæder mig til svar

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kunne Stig Andersen ikke glæde mig ved at svare på mine to korte spørgsmål i Folkeskolen nummer 36: Hvis arbejdstidsaftalen ikke medvirker til at gøre små fag til »skemaudfyldningsfag«, hvad er så årsagen til, at alt for mange timer i netop de små fag læses af lærere uden linjefag?

Og hvorfor er der så få, der har overtimer, hvis det ikke skyldes, at overtimetillægget virker prohibitivt? Til skade for de mange, der gerne vil have et par ekstra timer.

Hans lange svar i nummer 36 gav ikke nogen forklaring. Jeg har et oprigtigt ønske om at kende svarene.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Svar

Jeg vil da gerne være med til at glæde ministeren. Men tilsyneladende ligger det uden for mine evner. I mit svar i Folkeskolen nummer36 gav jeg klart og tydeligt svar på begge spørgsmål. Men stillede så også modspørgsmålet: Hvorfor søger ministeren på enhver tænkelig måde - og på et urigtigt grundlag - at mistænkeliggøre lærernes arbejdstidsaftale?

For de læsere, som ikke har problemer med at læse længere tekster, vil jeg desuden henvise til mit indlæg under »DLF mener« på side 22.

Stig Andersen, næstformand for DLF