Debat
0   207

Folkeskolen er også mit fagblad

Svar til Sabri Yilmaz (Folkeskolen nummer 45). Når bladet henvender sig til mig, fordi man gerne vil lave et interview, så deltager jeg naturligvis. Jeg siger også min mening, og den står jeg ved.

I modsætning til Sabri Yilmaz finder jeg det rigtigt, at Folkeskolen i demokratiets navn giver plads til forskellige politiske holdninger.

Artiklen fortsætter under banneret

At du ikke bryder dig om Dansk Folkeparti eller Dansk Folkepartis holdninger, er først og fremmest din egen sag, det må du selv om, men at du angriber Folkeskolen for at bringe et indlæg fra et byrådsmedlem, som du tilfældigvis ikke bryder dig om, tjener dig ikke til ære - jeg synes, at du har et problem i forhold til demokratiet.

Jeg vil også minde dig om, at fordi man er lærer, er det ikke givet, at man per definition er venstreorienteret, DLF er lige så meget min fagforening og Folkeskolen mit blad, som det er dit.

Jeg følger heller ikke dit forslag om ikke at stille op, faktisk regner jeg det for helt usandsynligt, at jeg ikke bliver genvalgt.

I Høje-Taastrup Kommune har vi mange gode og velintegrerede indvandrere, men vi har desværre også massive problemer med en gruppe, som konstant laver ballade og kriminalitet, sådan ser verden ud i en forstadskommune til København.

Jeg har 12 års erfaring fra Selsmoseskolen - som i øjeblikket har 97 procent indvandrere - og otte års erfaring fra byrådet med integration, så jeg mener at vide, hvad jeg taler om.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ