Anmeldelse Dansk
0   55

Larslars

Fakta<p>Forfatter: Lars Bukdahl</p><br /><p>ISBN: 87-11-22436-3</p><br /><p>Illustrator: Lars Nørgård</p><br /><p>249 kroner, 96 sider</p><br /><p>Forlag: Sesam</p>

Artiklen fortsætter under banneret

Der er fuld skrue på de små prosastykker om Larslars - til vands, til lands og i luften. Hold tungen lige i munden og husk at trække vejret, for der er tempo på sprog og indhold.

I bogens fantasifulde univers møder vi spøgelser med rottehaler, der selvfølgelig har gået i spøgelsesskole, en bueskytte af træ, en spion klædt ud som en stegepande og en stribe af talende dyr. Handlingen spænder vidt, for det er både den uheldigste og den heldigste dag i Larslars' liv.

Bogen er blevet til i et samarbejde mellem sprogjongløren Lars Bukdahl og billedkunstneren Lars Nørgård. Lars har taget udgangspunkt i Lars' enkle og vrøvlede stregtegninger. Derfra har den anden Lars vrøvlet videre. Vrøvl forstået i denne sammenhæng som besvær og ballade. En sjov omgang vrøvlede og fantastiske små litterære episoder om Larslars er der kommet ud af dette samarbejde.

Bogen kan anbefales til højtlæsning fra indskolingsalderen og opefter. Børn og måske især drenge på mellemtrinnet vil ganske bestemt synes om bogen. Anbefales varmt til børn og voksne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.260 andre er allerede tilmeldt