Debat Leder
0   123

Én lederforening

Det var ubehageligt og føltes forkert, da Danmarks Skolelederforenings formand, Hans Martin Jepsen, i 1997 udvandrede fra DLF's kongres. »Vi kan lige så godt kalde det, hvad det er. I begyndelsen vil det blive en gul fagforening«, sagde han.

Artiklen fortsætter under banneret

Folkeskolens ledere blev voldsomt svækket af at blive splittet op i to foreninger. Men langtidsvirkningen af udvandringen kan vise sig at blive en fordel, for provokationen tvang DLF til at erkende, at lederne skal have stor selvstændighed. Den gav kongressen dem i år. Samtidig med at Danmarks Skolelederforening gav grønt lys til forhandlinger om én lederforening under Lærernes Centralorganisation. Det lover godt. Ledere og lærere har brug for hinanden - og for handlefrihed.

-th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks