Debat
0   237

Kød og blod

Når man klipper en række løsrevne citater fra forskellige interwiev i Folkeskolen nummer 40 og ældre skrifter sammen med småfortolkninger, er det en overskuelig opgave at få sammenhængen til at fremstå som suspekt og anløben. Imidlertid løber Peter Hess ind i et dilemma, når han på den ene side beklager, at BUPL (Forbundet for Pædagoger og Klubfolk) ikke deler hans egen markante fagpolitik omkring lønpolitikken, og samtidig kritiserer BUPL for at være - ja fagforening for sine mere end 6.000 medlemmer i den danske folkeskole.

Jeg vælger at tro, at Peter Hess faktisk ønsker en debat om den såkaldte 'helhedsskole'. Et begreb, som Danmarks Lærerforening lancerede for en årrække siden. 'Helhedsskolen' er ikke længere et udefineret begreb, men en mulighed og en chance for det pædagogiske personale i folkeskolen til at give den nye folkeskolelov kød og blod.

Artiklen fortsætter under banneret

Klaus Wilmann

næstformand i BUPL, Forbundet for Pædagoger og Klubfolk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ