Debat

DLF's visioner

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vogt jer for DLF's ny intention: 'Kald kristendomsfaget for religion'. Så bliver de kristne snart minoriteter, i stedet for kirker vi får minareter. Fra toppen af disse vi hør' muezziner forkynde islams sakrosante doktriner!

Vor gode, gamle jul er yt; og synes du, at du blev snydt, så glæd dig! - Nu det hedde skal i stedet: 'Vinterfestival'. Og 'Løvspringsfest' bli'r påsken kaldt; det kristne brat til jorden faldt. Og det, som lyder allerbedst: vor pinse bli'r 'Skærsommerfest'.

Vor datter, som skal døbes Ulla - skal det forrettes af en mullah? Konfirmation - det fænomen skal foretages i moskeen! - Hvis jeg skal vies af en imam, forbli'r jeg hel're polygam!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi ser på skølefrøk'nens mangler: forbudt bli'r miniskørt, samt Wrangler. Hør folkeskolens nye plan: 'Klæd pænt jer på til ramadan!' Det her vil DLF behage: 'Fri på muslimske helligdage'. Hvis du går ind for det system, har folkeskolen et problem!

Men kristendom og dansk kultur - nu må I vise, at I dur! Der varsles lange, hårde kampe - for DLF står helt i Stampe!

Jørgen Hofland

Gedved