KL's chefforhandler Michael Ziegler blev overdynget med kampagnegaver

KL fik tomme vækstpakker før topmøde

200 lærere, LO'ere og FTF'ere stod klar til at byde alle deltagere i KL's topmøde velkommen her til formiddag. De skal ind og diskutere vækstpakken og fik derfor overrakt små - tomme - vækstpakker.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi synes, at vækstpakken er fuldstændig tom for de offentligt ansatte, så det tænkte vi, at vi ville gøre opmærksom på, inden de skal ind og diskutere den på topmødet", fortæller formand for Aalborg Lærerforening Dorthe Kamp.

Demonstrationen var hendes ide, og den er blevet til i samarbejde mellem LO og FTF i Aalborg. Lærerkredsens 65 tillidsrepræsentanter og kredsstyrelsen var til stede og i alt fik de 200 fremmødte delt 600-800 tomme vækstpakker ud. Pressen var også mødt talstærkt op.

Michael Ziegler var blandt modtagerne, og han blev mødt af et sand gaveorgie af kampagnemateriale.

"Langt de fleste hilste tilbage, når vi sagde godmorgen og tog godt imod vores gaver. Men der var da også et par stykker, som sagde nej tak. De er jo vant til det, for de foregående år har vi uddelt gækkevers og påskeæg, og et år gav vi pebernødder, fordi de havde så lidt at diskutere", siger Dorthe Kamp.