Tal med Moritz Schramm om Tyskland efter Merkel

Online-møde tirsdag d. 4. oktober kl. 19.30 - 20.30

Interesseret i Tyskland?

Tal med Moritz Schramm om Tyskland efter Merkel - med udgangspunkt i hans bog fra 2021.

Tysklærerforeningen inviterer til online-møde tirsdag d. 4. oktober kl. 19.30 - 20.30. Moritz Schramm er lektor på tyske studier, SDU. Han arbejder med tysk kultur, litteratur, politik, samfund og historie, bl.a. med forholdet mellem kultur og migration, og med arven fra nationalsocialismen i Tyskland efter 1945.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Moritz optræder hyppigt i danske medier som ekspert i tysk politik, kultur og historie. Han er tilknyttet dagbladet Information som anmelder, og er siden foråret 2022 formand for Dansk-tysk selskab. I 2021 udgav han bogen ”Kampen om midten. Tysk politik i det 21. århundrede”, der kombinerer kulturhistoriske, politiske og samfundsmæssige indsigter med personlige erfaringer, og giver et nyt blik på de store linjer i tysk politik og historie i det 20. og 21. århundrede.

Ann-Kristin Henriksen is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/8511325220...

Meeting ID: 851 132 5220

Passcode: 213980

Powered by Labrador CMS