Velkommen til dit faglige netværk for specialpædagogik

Folkeskolen.dk/specialpædagogik er et alsidigt univers, som både henvender sig til dig, der har specialundervisning for børn, unge eller voksne som arbejdsområde, og til dig, som har elever med særlige behov i almenklassen.

Publiceret Senest opdateret

Elever med ADHD, autisme eller generelle indlæringsvanskeligheder. Ordblinde og talblinde. Højt begavede elever. Unge på den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse STU og voksne, som modtager kompenserende specialundervisning.

På folkeskolen.dk/specialpædagogik bringer vi nyheder, reportager og baggrundsartikler om elever med alle former for særlige behov. Derfor er netværket oplagt for dig, der underviser i specialtilbud, men det er også værd at følge, hvis du er lærer i den almene folkeskole – uanset fag.

For eksempel har ordblinde elever ikke kun svært ved at læse og skrive i dansk. De har også brug for at kunne benytte deres læse-skriveteknologi i skemaets andre fag, og det skal lærerne være klædt på til. På samme måde rækker inklusion ind i alle fag, og netop inklusion er et af centralt emne på folkeskolen.dk/specialpædagogik.

Derfor kan alle lærere have god gavn af at følge med i netværket, som er et af de mest læste på folkeskolen.dk. Netværket om specialpædagogik udgives i samarbejde med Tidsskriftet Specialpædagogik.

Tilknyttede bloggere

Udover journalistiske artikler har folkeskolen.dk/specialpædagogik tilknyttet disse bloggere:

Mette Friderichsen, ansvarshavende redaktør af Tidsskriftet Specialpædagogik

Yvonne Olsen, speciallærer (Børn med autisme)

Flemming Platz, speciallærer (Specialpædagogik i praksis)

Emin Akyuz, socialpædagog, vejleder og underviser (Imperfectus)

Alexander Benesch, speciallærer (Skolen og den åbne fremtid)

Steffen Pedersen, lærer

Hamze Sabri, lærerstuderende https://blog.folkeskolen.dk/hamze-sabri

Bloggerne skriver jævnligt indlæg, hvor de giver udtryk for deres egne synspunkter.

Skriv til redaktionen

Hvis du kunne tænke dig at få en blog på folkeskolen.dk/specialpædagogik, bedes du skrive til freelancejournalist Henrik Stanek på specialpaedagogik@folkeskolen.dk. Han er fast journalist på netværket. Det kan også være, at du har ris, ros eller tip til ideer til fremtidige artikler. Vi hører altid gerne fra dig.

Powered by Labrador CMS