Velkommen til dit faglige netværk for PPR

Folkeskolen.dk/PPR henvender sig til dig, der er ansat i PPR – uanset om du er psykolog, pædagogisk konsulent, talehørekonsulent eller har en helt fjerde stilling.

Publiceret Senest opdateret

Velkommen til det faglige netværk om PPR. Netværket er for alle, der er ansat ved eller har en interesse for PPR-området.

På netværket udgives løbende redaktionelle nyheder om PPR, ligesom netværkets brugere deler erfaringer og holdninger i form af indlæg.

Har du viden, erfaringer, overvejelser eller andet, du har lyst til at dele, kan du selv bidrage til samtalen i det faglige netværk ved at skrive et indlæg og sende til debat@folkeskolen.dk. Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar på andres indlæg.

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad der sker på det faglige netværk, kan du tilmelde dig netværkets nyhedsbrev. På den måde får du helt automatisk besked i din indbakke, når der er nye artikler og indlæg.

Har du et godt tip til et emne, du synes fortjener redaktionel opmærksomhed, kan du skrive til freelancejournalist Henrik Stanek på PPR@folkeskolen.dk. Vi hører altid gerne fra dig.