Velkommen til dit faglige netværk for billedkunst

Folkeskolen.dk/billedkunst er et fagligt netværk for alle, der underviser i billedkunst eller er interesseret i faget.

Publiceret Senest opdateret

Velkommen til det faglige netværk for billedkunst. Netværket er for alle, der underviser eller er interesseret i billedkunst i folkeskolen.

På netværket udgives løbende redaktionelle nyheder om billedkunstundervisning, ligesom netværkets brugere deler erfaringer og holdninger i form af blogs og debatindlæg.

Har du viden, erfaringer, overvejelser eller andet, du har lyst til at dele, kan du selv bidrage til samtalen i det faglige netværk ved at skrive et indlæg og sende til debat@folkeskolen.dk. Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar på andres indlæg.

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad der sker på det faglige netværk, kan du tilmelde dig netværkets nyhedsbrev. På den måde får du helt automatisk besked i din indbakke, når der er nye artikler og indlæg.

Det faglige netværk drives i samarbejde med foreningen Danmarks Billedkunstlærere, som bidrager med blogindlæg på netværket.

Kunne du tænke dig selv at få en blog eller har du et godt tip til et emne, du synes fortjener redaktionel opmærksomhed, kan du skrive til journalist Pernille Aisinger på pai@folkeskolen.dk.

Powered by Labrador CMS