Det faglige netværk kan inspirere til din undervisning i naturfagene

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolen.dk/naturfag er stedet, hvor du kan læse om natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og om tværfaglige arbejder i naturfagene. Du kan også selv skrive indlæg eller få en blog på netværket.

Her finder du artikler om ny forskning indenfor naturfagene, inspiration fra dine kolleger – alt fra et lille tip til helt andre måder at undervise på. Hvordan arbejder nogle med udeskole? Har du selv erfaringer fra den naturfaglige prøve? Har I et godt faglokale på skolen og hvad betyder det for undervisningen, hvis jeres faglokale er gammelt og slidt? Deler I undervisningsforløb på skolen – og kan I dermed give inspiration videre til andre?

Naturfagskompetencerne, ud i naturen og undersøg, dyrk muslinger eller find smådyr i lokalområdet, hvad siger FN’s verdensmål og hvordan kan I bruge dem i undervisningen? Det er emner, der omtales på folkeskolen.dk/naturfag. Du kan selv skrive et debatindlæg eller du kan få en blog på netværket.

Folkeskolen.dk’s faglige rådgiver for naturfag er Mette Mellerup, der er lærer på Sølystskolen i Silkeborg.

Over 1.600 lærere har tilmeldt sig for at få et nyhedsbrev. Det sendes ud hver anden uge og du kan selv krydse af, hvilke fag og emner du gerne vil høre nyt om.

Hvis du vil give os et tip til en fremtidig artikel, give ris eller ros så kan du skrive til journalist Andreas Brøns Riise på abr@folkeskolen.dk

Powered by Labrador CMS