"På valgholdet er vi alle interesseret i musik, og det giver et rigtig godt sammenhold. Da vi startede var jeg lidt bekymret for, om vi ville kunne holde ved at mødes hver fredag eftermiddag, men vi ville alle være med, og pludseligt er året gået", lyder det fra Liv Laursen, som har været oppe til en prøveversion af afgangsprøven i musik. Artiklen kan læses på folkeskolen.dk/musik

Velkommen til dit faglige netværk for musik

Folkeskolen.dk/musik er for alle med interesse for musikfaget.

Publiceret Senest opdateret

Velkommen til det faglige netværk for musik. Netværket er for alle, der underviser eller er interesseret i musik i folkeskolen.

På netværket udgives løbende redaktionelle nyheder om musik, ligesom netværkets brugere deler erfaringer og holdninger i form af indlæg.

Har du viden, erfaringer, overvejelser eller andet, du har lyst til at dele, kan du selv bidrage til samtalen i det faglige netværk ved at skrive et indlæg og sende til debat@folkeskolen.dk. Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar på andres indlæg.

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad der sker på det faglige netværk, kan du tilmelde dig netværkets nyhedsbrev. På den måde får du helt automatisk besked i din indbakke, når der er nye artikler og indlæg.

Det faglige netværk drives i samarbejde med musiklærerforeningen, som bidrager med indlæg på netværket.

Har du et godt tip til et emne, du synes fortjener redaktionel opmærksomhed, kan du skrive til journalist Pernille Aisinger på pai@folkeskolen.dk.