Workshop: Bevægelse for alle

Mandag d. 08. juni 2023 kl. 14:30–16:30 på VIA Campus, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C

Kom til gratis workshop i Århus om at få alle børn med i bevægelsesaktiviteter.

Projektet Bevægelse for alle inviterer lærer, pædagoger og studerende til en gratis praksisrettet workshop, der har til formål at give dig viden og inspiration til at få alle elever aktive i bevægelsesfællesskabet i skolen.

En ‘Bevægelse for alle’ workshop kan være med til at skabe inklusion og deltagelse i din klasse. Med projektet besøger vi skoler over hele landet, men denne gang samler vi jer på tværs af skoler og institutioner og inviterer jer til workshop.

Vi kommer op ad stolene og afprøver aktiviteter fra vores aktivitetsdatabase – http://aktiviteterforalle.dk.

Derudover bliver I præsenteret for vores to redskaber, tilpasningshjulet og dialogkort, og får dem i hænderne.I skal ikke komme omklædte og vi sørger selvfølgelig for, at alle kan være med.

Målgruppe: Lærer, pædagoger og studerende.

Tilmeldingsfrist d. 1. juni 2023

Tilmeldingslink: https://videnomhandicap.dk/arrangement/workshop-bevaegelse-for-alle/

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.