Innovationlab - event Next Generation

9. februar 2023 kl. 9:30 - 14:30, Designskolen Kolding, Ågade 10, 6000 Kolding

Undrevisning - Leg og teknologi mellem skole og fritid.

Hvordan skaber vi spændende undervisning i en tid, hvor teknologien ændrer sig så hurtigt? Kan vi skabe gode alliancer mellem formel og uformel læring? Hvordan kan skoleliv og fritidsliv inspirere og supplere hinanden?

Kom og vær en del af Next Generation Summit II, når vi udfolder begrebet Undrevisning og ser på muligheden for at bygge bro mellem skole og fritid via interessante talks, vidensdeling og hands-on workshops. Vi hører fra forskeren, praktikeren og dem, som det hele drejer sig om: børnene.

For mere information, program og tilmelding se nedenstående link.

Next Generation - Innovation Lab

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Powered by Labrador CMS