Generalforsamling Fredensborg Lærerkreds

Tirsdag den 19. marts

Tirsdag d. 19. marts 2024 kl. 17 (mad ca. kl. 18.30)

På Humlebæk Skole, Baunebjergvej 401, 3050 Humlebæk

I henhold til §5 i nuværende vedtægter indkaldes hermed til ekstraordinær og efterfølgende ordinær generalforsamling. Som indledning til generalforsamlingen har Kredsen indbudt borgmester Thomas Lykke Pedersen til oplæg og drøftelser omkring arbejdslivet på skolerne i Fredensborg Kommune (17.00-18.30). Herefter; Ekstraordinær generalforsamling med start kl. 19 1. Vedtægtsændringer (anvendelse af Særlig Fond, nedlæggelse af Støtte Fond samt generelle justeringer i henhold til Hovedforeningens anvisninger) Fulgt op af;

Foreløbig dagsorden

Ordinær Generalforsamling med start kl. 19.30

1. Valg af dirigent og sekretær

2. Beretning

3. Regnskab

4. Indkomne forslag

5. Fastsættelse af ydelser

6. Budget og fastsættelse af kontingent

7. Valg af:

a) Formand, som samtidig er kongresdelegeret

b) Næstformand, som samtidig er kongresdelegeret

c) 1 kredsstyrelsesmedlem

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

d) Kredskasserer

e) Suppleant for kredsstyrelsesmedlem

f) 2 Revisorer og 2 suppleanter for disse

8. Eventuelt

Forslag, der ønskes optaget på dagsordenen, skal udformes skriftligt og være kredsformanden i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Kandidatnavn til valg, der ønskes udsendt sammen med den endelige dagsorden og beretningen, skal foreligge skriftligt hos formanden senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Endelig dagsorden udsendes senest 5 skoledage før generalforsamlingen.

Fredensborg - Annette Hansen-Jacobsen, Kredsstyrelsen