Bæredygtig skole – Hvordan skal kunst og kultur med på vejen?

Fredag 26.08. Kl. 10.15 - 11.30, Lysskoven, KulturPladsen

Arrangør: Kulturprinsen - udviklingscenter for børne- og ungekultur

Moderator: Helle Solvang

Panel: Andreas Rasch-Christensen, forsknings- og udviklingschef VIA University College / Katrine Fusager Rohde, medlem Viborg Byråd (V) & formand Børne- og Ungdomsudvalget / Marie Holt Hermansen, formand Danske Skoleelever / Ole Priess, skoleleder Rolf Krake Skolen Holstebro / Per Smedegaard, direktør Teatret Svalegangen / Vibeke Nørgaard Rønsbo, billedkunstner & skulptør

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Mød os i Lysskoven og deltag i en aktuel paneldebat, der stiller skarpt på kunsten og kulturens potentiale for bæredygtig udvikling i et uddannelsesperspektiv. Panelet består af centrale aktører inden for krydsfeltet ’kunst, kultur og skole’, som vil diskutere, hvordan bæredygtighed kan blive en integreret del af skolens virke.Paneldeltagerne inviterer efterfølgende til samtaler i skovens lyslommer, hvor vi drøfter, hvilket samfund vi ønsker at være, og hvad det kræver af vores børn og dermed af vores uddannelsesinstitutioner.

Læs mere her Bæredygtig skole – hvordan skal kunst og kultur med på vejen? - Kulturmødet Mors (kulturmodet.dk)

Powered by Labrador CMS