Anders Bondo Christensen
0   7

Brødrene Bondo cykler for Broen

Lærerformand Anders Bondo har lige - endnu engang - gennemført Copenhagen Marathon. Til gengæld har han kun nået at køre 30 km på den splinternye racercykel, der skal bære ham Danmark rundt fra den 18. til den 23. juni. Han og hans to brødre cykler til fordel for udsatte børn.

"Jeg løber en del og har derfor en fin grundform, så det skal nok gå. Min manglende cykelerfaring skal i hvert fald ikke afholde mig fra at cykle i en god sags tjeneste, hvor jeg samtidig får en god oplevelse med to af mine søskende", siger Anders Bondo.

Det var bror Peter Bondo Christensen, seniorforsker ved Aarhus Universitet, der foreslog, at brødrene brugte en uge af sommerferien på at køre Broen Danmark Rundt sammen med 22 andre aktive i dansk forenings- og erhvervsliv - blandt andre de to politiske ledere Kristian Thulesen Dahl (DF) og Morten Østergaard (R). Den sidste bror på turen er borgmester i Furesø Kommune Ole Bondo Christensen (S).

Artiklen fortsætter under banneret

"Jeg kan huske, at vi som tre små knægte cyklede fra Ans i Midtjylland til Fjellerup på Djursland en tidlig formiddag - uden voksenledsagelse. Det må være omkring 50 år siden nu, så man kan sige, at vi startede vores cykelkarriere tidligt", fortæller Ole Bondo i en pressemeddelelse fra foreningen Broen, der samler penge ind til, at udsatte børn kan få mulighed for at deltage i idrætsaktiviteter og andet foreningsliv på lige fod.

Broen Danmark Rundt starter på Bornholm i forbindelse med Folkemødet, og så går turen omkring 1000 km rundt på de danske landeveje mod målet i Skagen sankthansaften den 23. juni. 

Deltagerne dækker selv alle deres udgifter i forbindelse med turen. Cykelløbets hovedsponsor er energiselskabet OK.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ