Fremtid

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fremtiden er undskyldningen for alle dem, der intet vil gøre i nutiden.

(Harold Pinter)

Danmark er blevet et matriarkat domineret af kvindelige omsorgsværdier. Det, ikke alle kan få, skal ingen få. De beskyttende hønemorværdier behersker den offentlige sektor og den politiske kamp, der har gjort kvinder til mænd og mænd til skrællinger.

(Asger Aamund)

Jeg er pessimist. Jeg har en fornemmelse af, at trods det, der hændte i 1900-tallet med to verdenskrige, så var det det sidste lykkelige århundrede.

(Lars Noren)

Det mærkeligste ved fremtiden er, at man til den tid vil kalde vor tid for de gode gamle dage.

(Ernest Hemingway)

Det eneste, vi som forældre i den moderne familie kan gøre, er groft sagt at være ængstelige.

(Sven Mørch)

Fremtiden ser man ikke, men nok fortiden. Det er mærkeligt, for vi har jo ikke vore øjne i ryggen.

(Eugene Ionesco)

Der er med computerne kommet en forgabelse i maskinen. Al den tid, der tilbringes foran skærmen, er ikke uden omkostninger. Mange har ikke overskuddet til også at kunne pleje et ordentligt socialt liv ved siden af.

(Peter Kemp)

Mændene er kommet utroligt meget på banen som fædre. Og det er godt for familien. Men den store udfordring bliver at få alle de her stressede kvinder til at afgive kontrollen med hjemmet.

(Bertil Nordahl)

Tiderne er efterhånden blevet sådan, at hvis man opfører sig normalt, er man ikke rigtig klog.

(Storm P.)

Else