Znail-space

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

er en virtuel diskette med plads til 5 megabyte, som man frit kan benytte som sit personlige filområde på Nettet, hvor ingen andre har adgang. Det betyder for eksempel, at det dokument, man har siddet og arbejdet med derhjemme om aftenen, er tilgængeligt på skolens computer næste dag - det vil sige, at ens personlige filer nu aldrig er længere væk end den nærmeste browser.

Man kan desuden lave sin egen personlige adressebog med e-mail-adresser og telefonnumre med mere. Der er desuden adgang til en personlig huskeseddel, så man kan holde styr på hvad som helst i verden - forudsat selvfølgelig, at man har styr på en Internet-adgang.

Det er to studerende fra Danmarks Tekniske Universitet, der har lanceret Znail i samarbejde med universitetets Center for Teleinformation.