0   149

Damp-konference

4. og 5. september løber DAMP-foreningens årlige konference af stabelen. Læger, psykologer, lærere og andre fagfolk oplyser, orienterer og diskuterer Damp ud fra titlen »VIP Viden, Indsats og Praksis«. Der er oplæg, som handler om både den fysiske og psykiske side af Damp, men også om hvordan specialklasser og normalklasser samarbejder i folkeskolen.

Få yderligere information hos DAMP-foreningen, Kongensgade 68, 2., 5000 Odense C, telefon 7021 5055, e-mail: info@damp.dk, eller hjemmesiden www.­damp. ­dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen