0   107

Knud Heine Nielsen

Med stor sorg har vi modtaget meddelelsen om Knud Heine Nielsens alt for tidlige død. Vi vidste det jo godt - at Heine var meget syg. Alligevel er det ikke til at forstå, at vi ikke mere skal nyde samværet med vores gode ven.

Heine - læreren, kollegaen, marathonløberen og volleyballspilleren. Bag Heines retlinede og rolige gemyt gemte sig en ægte fighter. I særdeleshed oplevede vi Heines fightervilje og store menneskelige egenskaber i kampen mod kræftsygdommen.

Artiklen fortsætter under banneret

Som lærer har både elever, forældre og kolleger kendt Heine som et sjældent fint menneske. I mange forskellige sammenhænge har Heines vidende og kompetente væsen været til stadig glæde og gavn i skolens hverdag. Både idrætten og støttecentret har gennem årene nydt utrolig stor gavn af Heines indlevende engagement. Heine kunne på sin åbne, ærlige og lidt sindige facon få tingene sagt uden at såre og fornærme nogen - en egenskab, vi også nød godt af i hans virke som mødeleder for pædagogisk råd og som personalets repræsentant i skolebestyrelsen.

På lærerværelset har vi gennem årene oplevet Heines lune væsen og hans humoristiske og stilfærdige kommentarer, der ofte kunne sætte tingene i deres rette perspektiv.

Heine var et i sjælden grad respekteret og vellidt menneske, der havde evnen til at lytte og være til støtte i både de gode og de svære situationer. Vi, der har kendt Heine, vil savne ham meget, og vi har god grund til at være taknemmelige for at have haft ham som en god ven og kollega, man altid var tryg ved at være sammen med. Vi vil mindes de mange gode og hyggelige stunder, vi har haft sammen med ham. Rolf Krake Skolens hverdag bliver ikke den samme uden Heine.

Vore tanker går til Elin, Rikke og Peter.

Æret være hans minde.

Ledelse og personale ved Rolf Krake Skolen

Holstebro


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet