0   159

Vrede over matematik

Tirsdag den 4. februar landede et åbent og vredt brev fra Holstebroegnens Lærerkreds på Undervisningsminister Ole Vig Jensens bord. I brevet står der blandt andet:

'Lærerne udtrykker hermed deres vrede over den utilstedelige behandling af et prøve- og fagområde.

Artiklen fortsætter under banneret

Lærerne ønsker at udføre et solidt, godt stykke pædagogisk arbejde til gavn for eleverne og i forståelse med forældrene.

Undervisningsministeriets behandling af folkeskolens afgangsprøve i matematik har skabt utryghed og vrede hos alle de berørte parter.'

Det åbne brev er vedlagt underskrifter fra en del af skolerne i kredsen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt