It
0   5

Skidt start på hjemmeskole-ugen: Store Aula-problemer til formiddag

Denne gang var det ikke uni-login eller hackere, men problemer hos Amazon, der betød, at alle lærere, elever og forældre mandag formiddag var helt afskåret fra værktøjet Aula i en halv time. Der er fortsat lange svartider, oplyser Kombit.

Fra kl. 10:05 til 10:33 mandag morgen var der absolut ingen adgang til skole-hjem-samarbejdsplatformen Aula, der er en af hovedtrafikårene mellem lærerne og de hundredetusindvis af små hjemmeskoler, hvor eleverne får undervisning under corona-nedlukningen.

"Det var den meget afgørende service hos Amazon Web Services AWS, som håndterer kalene og sender dem videre ind til Aula-databasen, der var nede" forklarer projektleder hos Kombit Frank Stjerne.

Da servicen kom i gang igen, var Aula fortsat belastet af lange svartider, og otte teknikere hos AWS og Netcompany knokler fortsat med at udbedre eftervirkningerne af problemet, oplyser han til folkeskolen.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.888 andre er allerede tilmeldt