0   128

Formanden stiller op til debat og chat

Er du klar til debat, så tænd computeren og chat - med formand Anders Bondo Christensen og næstformand Stig Andersen. Torsdag den 24. april, klokken 15-16, vil alle medlemmer kunne chatte og få svar på spørgsmål om en eventuel ny arbejdstidsaftale. Det er første gang, DLF bruger chat som debatform.

'Jeg er spændt på formen. Medlemmerne kan stille enkle spørgsmål, der kan kræve komplicerede svar. Debatformen fordrer virkeligt klare og hurtige svar', siger Anders Bondo Christensen.

Artiklen fortsætter under banneret

Han har sammen med næstformand Stig Andersen og formand for fagligt udvalg, Jon Kowalczyk, netop været til det sidste af 22 medlemsmøder rundt om i hele landet, hvor forslaget til en ny aftale er blevet fremlagt og diskuteret.

'Ideerne i den nye aftale kan være svære at forstå, og nogle spørgsmål er stadig uafklarede. Det er derfor, at vi er tidligt ude med debatten', siger Anders Bondo Christensen.

Interesserede kan torsdag den 24. april via et chat-modul på hjemmesiden www.dlf.org begynde chatten klokken 15.00 og skrive spørgsmål præcis én time frem. Alle spørgsmål vil så vidt muligt blive besvaret. Samtlige spørgsmål og svar kan under og efter chatten ses af alle. Deltag også i arbejdstidsdebatten på www.folkeskolen.dk. Den er åben hele døgnet


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet