0   64

Få en integrationspris

Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration uddeler den 4. november 2002 seks integrationspriser. Priserne gives til særligt vellykkede og nyskabende indsatser, der styrker integrationen af nye borgere i Danmark.

Formålet med uddelingen er at understøtte den store indsats, der allerede gøres i Danmark, samt udbrede kendskabet til gode erfaringer og inspirere andre til at yde en ekstra indsats. Regeringen inviterer derfor virksomheder, kommuner, amtskommuner, statslige institutioner, frivillige, organisationer, uddannelsesinstitutioner, enkeltpersoner og andre, der gør en særlig indsats på området, til at deltage i konkurrencen om integrationspriserne.

Artiklen fortsætter under banneret

For at få forskelligartede erfaringer frem uddeles seks priser: fire arbejdsmarkedspriser, en børne- og ungepris og en frivilligpris.

De bedste projekter og indsatser vil efter selve prisoverrækkelsen blive beskrevet i en pjece, der kan være til inspiration for andre.

Du kan læse mere om priserne, kriterierne og ansøgningen på www.inm.dk under integration. Sidste frist for ansøgninger er den 12. september 2002. Alle ansøgere vil blive inviteret til prisarrangementet i Tivolis Koncertsal i november.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet