BLOG

Empty article - Subtitle

2.møde i It-rådgivningsgruppen - Dannelse!

Bedre sent end aldrig.....

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er et godt stykke tid siden It rådgivningsgruppen mødtes sidst, men det skal ikke afholde os fra at dele årets temaer m.m. med omverdenen.

Vi har valgt følgende tre overtemaer:

- 26. november 2015: Dannelse

- 8. februar 2016: Eleven – fra forbruger til deltager

- 25. maj 2016: Når it bliver institutionel

De pågældende temaer indbefatter en række undertemaer, som vi kommer til at arbejde med på de pågældende mødedage. Et mere forkromet overblik over mødestrukturen for 2015/2016 kan ses hér.

Som man kan se, er der allerede afholdt et møde nemlig mødet omkring Dannelse. Fra dette møde kan man se alt indhold, filer, videoer, links tweets m.m. i denne Storify.

https://storify.com/muldertweeting/2-mode-it-radgivningsgruppen-november-tema-dannels

Der var voldsomt meget kul på diskussionerne, som der nødvendigvis må være, når man tager fat i så stort og værdibaseret emne som dannelse og forholder sig til teknologi ift. det begreb.

Snarligt følger også lidt omkring vores møde Eleven – fra forbruger til deltager samt endnu en Storify fra den 8 februar 2016.

Vi pønser stadig på en større event på læringsfestivallen, der muligvis involvere forgyldte ølkasser, gruppen kan afsløre, at der er spændende ting i støbeskeen…