Debat

Fynske lærere siger: Stem på Morten Kvist Refskov

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Stem på Morten Kvist Refskov

https://www.facebook.com/pages/Stem-på-Morten/1659551537655942

Valget til  DLF´s hovedstyrelse 19. november 2015 - 1. december 2015 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Nu har vi mulighed for at stemme på en kandidat, der fremadrettet med ny energi og en konstruktiv tilgang fører NEJ stemmerne helt ind i maskinrummet af vores fagforening - ind i DLF’s hovedstyrelse.

Facebooksiden Stem Nej til OK 15 blev skabt af en gruppe odenseanske lærere. Vi ønskede en platform, hvor NEJ argumenterne kunne få plads i en strøm af JA sigere. Vi - og mange andre - fik her samling på de tanker og visioner, der fulgte med ønsket om et nej til OK15.

Som bekendt var det en enig Hovedstyrelse i DLF og her i Odense en enig kredsstyrelse, der anbefalede et ja. Vi mener, vores platform blev et positivt bidrag til den demokratiske proces i Danmarks Lærerforening 

30 % af lærerene stemte nej! Vi var sammen om at markere et alternativt fælleskab med ønsket om en ny retning for vores fagforening. Facebooksiden Stem Nej til OK 15 fik en stærk og konstruktiv stemme af kredsformand for Ballerup Lærerkreds Morten Kvist Refskov.

Det blev som bekendt et ja til OK 15.

MEN

Tråden fra Stem NEJ blev fremført og udviklet på DLFs kongres 15 med konstruktive indlæg fra Morten Kvist Refskov.

Nu skal vi stemme på en kandidat, der vil føre tråden videre helt ind i maskinrummet af vores fagforening - Hovedstyrelsen.

Lad os stå ved. Vi er Danmarks Lærerforening! Vi er det så meget, at vi ikke kan lade være! Sådan har Morten det vist også!

Du har 18 stemmer at gøre godt med.

Den ny energi Morten tager med sig, skal ikke blot have et godt valg! Nej vi skal have tråden spundet så stærk, at den ikke kan briste. Flest mulige stemmer til Morten!

Vi  er sikre på, det er vejen frem for vores fagforening.

Derfor har samme fynske gruppe oprettet en NY facebookside:

Stem på Morten Kvist Refskov.

https://www.facebook.com/pages/Stem-på-Morten/1659551537655942

Hold øje med siden. Del den gerne.

Her kan du læse nyt fra den kandidat, vi ønsker et kanonvalg til hovedstyrelsen

Aktive medlemmer styrker Danmarks Lærerforening. 

Vi har derfor arrangeret et Fyraftensmøde med Morten Refskov i Odense (Klaregade 19.4) den 17. november kl 17.30 -19

Valget til hovedstyrelsen kommer os alle ved. Alle er velkomne 

På vegne af gruppen bag Facebooksiden

Stem på Morten

Gitte Mailand