Debat

Google giver ubegrænset lagerkapacitet til elever og lærere

Alle elever kan snart få ubegrænset lagerplads, hvis deres skole er oprettet ved it-giganten

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

It-giganten Google er på charmeoffensiv i uddannelsessektoren og giver nu alle lærere, elever og studerende ubegrænset lagerplads. Danske elever forventes at få muligheden inden udgangen af oktober.

Hvis din skole eller kommune er oprettet på Google Apps for Education, vil du og dine elever inden for de kommende måneder opleve muligheden for at gemme en ubegrænset mængde filer, når blot den enkelte fil ikke er større end 5 TeraByte.

Inden året er omme medfølger Vault - et arkiv til filer, der kræver særlig opmærksomhed - samt udvidede muligheder for skolens administrator for at følge brugen af tjenesterne. Det skriver it-giganten på http://googleforeducation.blogspot.dk.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Tjenesterne virker på alle devices, der kan håndtere Googles browser Chrome, og er skræddersyede til brug på Chromebooks, der er et bud på en prisbillig, let og hurtig bærbar til internetbrug, med indbyggede administrationsværktøjer, der minimerer arbejdet for skolernes tekniske personale.