Anmeldelse

Kunst uden penge

Kunst uden penge

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Kunst uden penge" af Britta Johanson er en meget flot og farverig ønskebog i hårdt omslag. Den er fyldt med masser af inspiration til lærere og pædagoger, der ellers holder sig tilbage på grund af økonomien eller usikkerheden over for arbejdet med billedkunst og med børn i fri udfoldelse.

Fakta:

Titel: Kunst uden penge

Forfatter: Britta Johanson

ISBN: 9788771180183

Pris: 269 kroner

Sider: 136 sider

Type: Bog

Forlag: Forlaget Frydenlund

"Kunst uden penge" inspirerer alle, der interesserer sig for at støtte børn i deres arbejdet med billedkunst. Børnene kan godt udfolde sig kunstnerisk i disse sparetider, hvor det kreative og billedkunsten ikke prioriteres højt.

Der er mange måder at gribe billedkunsten an på. I bogen "Kunst uden penge" kan vi finde flere ideer til, hvordan vi skal samle de nødvendige ting. Der er forslag til forberedelse og metoder til billedarbejde med foto og collage, billeder med farver og billeder, der males sammen med andre, og til et julegaveværksted.

Hun henviser også til adresser, hvor vi kan købe eller finde de bedste tilbud.

Britta Johanson er banebrydende med brug af Ekoline-akvarel til børnetegninger, hun har også et afsnit med om det.