Velkommen til dit faglige netværk for kulturfag

Folkeskolen.dk/kulturfag er for alle, som underviser i eller interesserer sig for kulturfagene i folkeskolen - historie, samfundsfag og religion.

Publiceret Senest opdateret

Velkommen til det faglige netværk for historie, samfundsfag og religion. Netværket er for alle, der har en interesse for kulturfagene i folkeskolen.

På netværket udgives løbende redaktionelle nyheder om de tre kulturfag i folkeskolen, ligesom netværkets brugere deler erfaringer og holdninger i form af indlæg.

Har du viden, erfaringer, overvejelser eller andet, du har lyst til at dele, kan du selv bidrage til samtalen i det faglige netværk ved at skrive et indlæg og sende til debat@folkeskolen.dk. Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar på andres indlæg.

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad der sker på det faglige netværk, kan du tilmelde dig netværkets nyhedsbrev. På den måde får du helt automatisk besked i din indbakke, når der er nye artikler og indlæg.

Det faglige netværk drives i samarbejde med Religionslærerforeningen og Foreningen Af Lærere I Samfundsfag Og Historie (Falihos), som begge bidrager med indlæg på netværket.

Har du et godt tip til et emne, du synes fortjener redaktionel opmærksomhed, kan du skrive til journalist Andreas Brøns Riise på abr@folkeskolen.dk.