Peers elevfestival

Torsdag d. 11 maj. kl.09:30-15:00 på UCL i Odense

Vi inviterer elever og lærere til Peers nationale elevfestival - Vi lærer i fællesskab

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Oplev elever give deres bud på, hvad der er motiverende læring torsdag den 11. maj på UCL i Odense

Festivalen er for dig, der er nysgerrig på, hvordan børn og voksne i fællesskab kan udvikle undervisning og læring.

Dagen byder på elevpræsentationer og dialoger om spændende praksis fra undervisningen samt Peer2Peer dialoger og workshops indenfor kreativitet, innovation, leg og læring samt PBL, makerspaces og meget mere.

Vi garanterer spændende inspiration og læring, når vi inviterer indenfor til workshops med Play@Heart, FabLab@SCHOOLdk, Act2learn, Professor i kreativitet Christian Byrge, 6-Bricks (Lego), Fonden for Entreprenørskab og Harvard University’s Project Zero.

Festivalen laves i samarbejde med Danske Skoleelever.

Find programmet på hjemmesiden.

Klik her for at melde dig til

Tilmelding som gæst på Peers nationale elevfestival 11. maj - UCL, Odense (office.com)

Powered by Labrador CMS