Anmeldelse

Sangbogen 2

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den blå ('Sangbogen' fra Wilhelm Hansen 1988) er slidt op. Den er brugt rigtig meget, og bedre anbefaling fås vel næppe. Det er godt, den røde ('Sangbogen 2' fra Wilhelm Hansen 1996) er kommet. Der er igen stof til mange timer på jobbet, i familien, hos vennerne, på kurset, i foreningen og hvor ved jeg.

Det er en af de mest anvendelige og alsidige sangbogsserier med becifringer, der er udgivet. Becifringerne er gode, tonelejet er godt, udvalget er stort såvel musikhistorisk som genremæssigt. 'Sangbogen 2' indeholder over fire hundrede sange spændende fra gamle danske folkeviser og nudansk pop over operette og musical til hots og hits. Brugsværdien kolossal og en anmeldelse, i alt fald for jer, som kender den blå, er måske overflødig. Men den røde er altså kommet, brug den.

Køb den med spiralryg. Anmeldereksemplaret er uden, og jeg ved, den falder fra hinanden inden længe, fordi den bliver brugt.