De 5 Musikdage

d. 21-27 juli 2024 på Nørgaards højskole

Musiklærerforeningens ugekursus - De 5 Musikdage

Afholdes på Nørgaards højskole d.21.-27.juli 2024

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Musiklærerforeningens ugekursus er for alle, der underviser i musik, både for studerende, dig der er ny i faget, og for dig der har undervist i mange år. På kurset får du mulighed for at dygtiggøre dig på dit niveau, og du får materialer og inspiration med hjem til et helt skoleår.

Kurset er sammensat, så det dækker musikfagets områder; musikudøvelse, musikalsk skaben og musikforståelse. I løbet af dagen følger du 4 moduler. Det er muligt at vælge moduler, der er målrettet til såvel indskoling, som mellemtrin og udskoling. Du vælger selv hvilke moduler, du vil følge ugen igennem.

Om eftermiddagen er der fælleskor for alle kursister med afsluttende korkoncert fredag aften. Fællesdans, jam og erfaringsudveksling er en stor del af kurset. På aftenmodulet har du mulighed for at spille på dit eget instrument sammen med de andre kursister, uanset om du er begynder eller øvet, aftenmodulerne optræder for hinanden fredag aften. Kom til en fantastisk og energisk uge med masser af andre musiklærere.

Kig ind på linket her for mere info og tilmelding: 

https://musiklaererforeningen.dk/de-5-musikdage