Leg i landdistrikterne

Tirsdag d.28/11 kl. 17.00-20.30. Sted: Sangsalen, VIA University College, Svinget 5 Nørre Nissum, 7620 Lemvig

Leg i landdistrikterne

Er du lærer i et landdistrikt? Så er denne konference måske noget for dig! 

Fælles for mange skoler i landdistrikterne er, at lærerne arbejder ud fra andre forudsætninger end kollegerne i de større byer – bl.a. ved at de ofte må rejse langt med eleverne, når kultur er på skoleskemaet.

Foreningen Kunst ud til Folket arbejder målrettet med at skabe kultur i landdistrikterne, lige dér hvor børnene bor. Foreningen tager udgangspunkt i den enkelte bys kunst og lokalhistorie, og får eleverne til i fællesskab at lege og digte fantasifulde historier om det, de oplever og sanser. 

Nu sætter foreningen i samarbejde med læreruddannelsen i Nørre Nissum leg og fantasi på landdistrikternes skoleskema. Det foregår på en stor konference d. 28. november på VIA University College. 

Konferencen samler lærere, skoleledere, kommuner og bosætningskonsulenter, der alle brænder for landdistrikternes skoler og lokalsamfund – og som har oplevet, hvordan kultur og leg er essentielle bidragsydere i børns trivsel og dannelse. Der vil være lækker aftensmad og en række oplægsholdere, og Kunst ud til Folket vil i samarbejde med VIA University College facilitere en workshop, der udforsker, hvordan vi gør, når vi faciliterer børns leg og fortællelyst i undervisningen.

Tid: D. 28. november kl. 17.00-20.30

Sted: Sangsalen, VIA University College, Svinget 5 Nørre Nissum, 7620 Lemvig

Arrangør: Foreningen Kunst ud til Folket

Forplejning: Aftensmad, kaffe, the og kage

Tilmelding: Senest d. 27. november til kunstudtilfolket@gmail.com

Det er gratis at deltage. 

Læs mere om Kunst ud til Folket her.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Powered by Labrador CMS