Seniorrettigheder har været et af de store emner på Folkeskolen.dk/lærersenior i 2021.
Seniorrettigheder har været et af de store emner på Folkeskolen.dk/lærersenior i 2021.

Et netværk målrettet pensionerede lærere

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. Her kan alle interesserede blive inspireret og dele erfaringer gennem artikler, blogs, debatter og nyhedsbreve.

Publiceret

Folkeskolen.dk/lærersenior er et fagligt netværk målrettet pensionerede lærere og seniorer, hvor der løbende offentliggøres artikler, blogindlæg og arrangementer inden for emnet. Netværket blev søsat i januar 2019, og pt. er knap 800 tilmeldt netværket og modtager løbende nyhedsbreve med nyt for pensionerede lærere og seniorer. Det faglige netværk er drevet i samarbejde med fraktion 4 – pensionisterne i Danmarks Lærerforening - som også har en blog på netværket.

Knap 35.000 klik har der været på netværket Lærersenior på folkeskolen.dk fra januar til og med november 2021. Nogle af de store emner i årets løb har været seniorrettigheder – særligt om mulighed for at arbejde på nedsat tid, pensionerede læreres oplevelse af folkeskolereformen og artikler om lærere, der arbejder langt ud over pensionsalderen. Er du selv pensioneret lærer, lærersenior eller interesserer dig for seniorrettigheder, seniorlivet, folkeskolehistorie eller har lyst til at bidrage på anden vis, kan du skrive indlæg om dine overvejelser, observationer, glæder og bekymringer på netværket. Kunne du tænke dig at få en blog på netværket, bedes du skrive til debat@folkeskolen.dk.

Har du ris, ros eller ideer til fremtidige artikler, så skriv til journalist Dorthe Kirkgaard Nielsen på laerersenior@folkeskolen.dk. Vi vil altid meget gerne høre fra dig.

Powered by Labrador CMS